Guldgruvan

content/bilder/guldgruvan/guldgruvan.gif

GULDGRUVAN heter vår söndagsskola i Korskyrkan. Samlingarna är anpassade för barn från 4-10 år.

För barn mellan 11-13 år finns gruppen Platina som är med lite längre i gudstjänsten och sedan har egna samlingar.
Kontakt: Evelina Johannesson, mobil: 070-377 71 67.

Vi träffas varje söndag under terminerna kl. 10.00-11.30.
HT 2019 slutar med en gemensam julfest för hela församlingen
söndagen 15 december.
VT startar söndagen 12 januari 2020.

Inskrivning kl 9.45-10.00
Det första som sker är att du i kyrkans foajé anmäler att du vill vara med i Guldgruvan denna söndag. Då får du en namnlapp och med den information om vilken smågrupp du senare under dagen kommer ingå i.

Gudstjänst
Barnen deltar de första 10-15 min i gudstjänsten som hålls i kyrksalen och meddelas sedan när det är dags att följa med ledarna i blåa tröjor till sin egen samling som börjar med:

Storsamlingen där Bibelns berättelser och budskap presenteras på ett kreativt sätt genom sång, drama mm.

Växthuset
Därefter går man till sin lilla grupp - s.k. växthusgrupp där man pratar om det man sett och hört på storsamlingen och varje barn får tillfälle att komma till tals och lära känna några barn och ledare lite mer.

Buskul
Ca var tredje söndag följs Storsamlingen av Buskul. Barnen får då fritt välja mellan olika aktiviteter som t.ex. skapandeverkstad, spelhörna och innebandy.

Fika
Kl.11.20 går barnen med sin ledare en trappa upp till Vättersalen där det serveras fika, men föräldrar ansvarar själva för barnen från 11.20.

Läger:
På sportlovet
åker vi på läger på Ralingsåsgården, Aneby  7-11 feb 2020. Lägret vänder sig till barn i åk 4-6.
Tonåringar i åk 7-9 får följa med som hjälpledare. Anmälan görs via länken:  https://tinyurl.com/splr2020

Mini-läger på Ralingsåsgården 8-9 maj 2020. Lägret vänder sig till barn i åldrarna 5-9 år, tillsammans med vuxen.

Terminsavslutning med sommarfest 7 juni kl.10.00.

För mer information kontakta Johanna Winther, mobil: 072-44 89 807.