top of page
DSC00392_edited_edited_edited.jpg

Hälsning från David Blondell i juni


Vilka fina och varma dagar vi haft! Här om dagen tog jag ett kvällsdopp utanför Korskyrkan. Det var ett friskt men ett otroligt härligt bad!


Den här veckan börjar nya restriktioner att gälla i samhället. Från och med nu har vi Gudstjänster i Korskyrkan! Vi vet inte om restriktionerna kommer förändras under sommaren och det är därför bäst att hänvisa till webbsidan med aktuell information om gudstjänst eller så kan du ringa till Korskyrkans telefon. Vi är många som längtar efter att träffas igen! Under många månader är det en stor grupp som har hjälpt till med inspelning och klippning av våra inspelade gudstjänster. Stort tack till alla er som hjälpt till med detta!
Nu när vi fått nya riktlinjer som gör det möjligt att ha mindre sommarläger för barn och unga är det full fart med planeringen för tonårsläger med Korall, tonårsbibelskola på Flahult och scoutläger.


Nu är sökandet efter en ny ungdomsledare inne i en spännande och viktig fas då vi träffar och pratat med de som sökt tjänsten. Var med och be för denna mycket viktiga process!


Idag när jag skriver den här texten är det tisdag och då är det flera personer som träffas i kyrkan, fikar och hjälper till med arbete på expeditionen eller med någon typ av praktiskt arbete i kyrkan. Jag vet också att fastighetsgruppen är i gång med flera projekt bland annat reparation av muren intill kyrkan. Det är väldigt roligt att möta liv och rörelse och träffa många vänner i kyrkan igen!


Alla praktiska uppgifter, våra gudstjänster och sommarläger - gör vi för att de goda nyheterna om Jesus måste nå alla! Jag älskar att läsa Bibeln och plötsligt hitta ett ord som talar rakt in i min vardag. Den här veckan har jag ett par gånger hamnat i en spännande text i Romarbrevet som både vädjar att hålla fast vid tron men samtidigt också ger löften om förnyelse!

Anpassa er inte efter den här världen, utan låt er förvandlas genom förnyelsen av ert sinne (Romarbrevet 12:2)

Många varma hälsingar David Blondell

Comments


bottom of page