top of page
DSC00392_edited_edited_edited.jpg

Hälsning från Evelina Erlandsson i juni

Nu är sommaren här och våra barn- och ungdomsverksamheter har börjat gå på sommarpaus. Under maj månad har vi konfirmerat 21 härliga tonåringar och varit på konfahajk. Först var vi en heldag på missionsbåten Shalom och seglade med utgångspunkt från Oskarshamn. En mycket uppskattad och solig dag där vi fick lyssna till fantastiska vittnesbörd om båtens historia, lära oss hissa segel och umgås med varandra. Dagen därpå fortsatte vi hajken med en eftermiddag i Älgabäcksryd med lek, grill och andakt. Vi är så glada att flera av våra konfirmander beslutat sig för att döpas! Därför planerar vi för en dopgudstjänst den 29 augusti.
På fredag är det Koralls sommarfest, men även om Korall går på sommarpaus så händer det två andra roliga grejer! Flera tonåringar kommer följa med och gå tonårsbibelskolan på Flahult och den 3–6 augusti blir det ett tältläger med Korall på Gullbrännagården! Det ser vi jättemycket fram emot! Info och anmälan hittar ni på hemsidan.


Jag är så glad att det ljusnar och att vi kommer köra igång med fysiska gudstjänster igen! Ser fram emot att träffa er alla under sommaren som ligger framför!

Allt det bästa önskar jag er!

/Evelina Erlandsson

bottom of page