DSC00392_edited_edited_edited.jpg

Konfirmation 2021/2022

Börjar du åttan till hösten? Isåfall vill vi, tillsammans med Allianskyrkan önska dig varmt välkommen att haka på vårt konfirmationsår som drar igång i september!

Konfirmationen skapar möjligheter att utvecklas som person, träffa nya vänner och lära sig mer om den kristna tron. Vi kommer att ha undervisning utifrån olika ämnen som berör livet på olika sätt och framförallt lära oss mer om vem Jesus var och är. Vi kommer varva undervisning med filmer, diskussioner, aktiviteter, gemenskap och kreativitet. Vi träffas varje onsdag med fika och start kl. 16:00 och håller på till 18:00. Förutom träffarna på onsdagar blir det en heldag på hösten tillsammans och ett läger på våren.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 1 september

START & FÖRÄLDRAMÖTE: 8 september

Läs mer nedan, hör av dig om du har frågor och anmäl dig via länken! Vi ses! KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN