top of page
DSC00392_edited_edited_edited.jpg

Medarbetare till pastorsteamet sökes


Korskyrkan i Jönköping söker ny medarbetare. Är du ung, mitt i livet eller äldre och vill vara med och utveckla församlingsarbetet tillsammans med oss? Vi vill gärna höra om dina gåvor och vem du är.


Ta första steget – hör av dig och berätta om dina tankar:

  1. Ring eller SMS:a direkt till Petter Eklund i rekryteringsgruppen: 073-412 20 40

  2. Vill du hellre skriva några rader, går det bra att skicka dem till rekrytering@korskyrkan-jkpg.se

  3. Klicka i dina uppgifter här, så kontaktar vi dig istället.


Vilka är vi?

Församlingen präglas av öppenhet, värme och en välkomnande attityd. För oss är det viktigare med närhet, enkelhet och innerlighet än det perfekta och fulländade. Vår kyrka ligger vackert belägen vid Vätterns strand med närhet till stadens centrum.


Vi är en EFK-församling med drygt 300 medlemmar, och med ett stort hjärta för barn och unga. Vi har glädjen att få möta dem i söndagsskolan, scouterna och tonårsgrupperna. Vi har många ungdomar och unga vuxna i vår gemenskap. Vi längtar efter att barn och unga ska få lära känna Jesus i aktiviteter, där de trivs och känner sig trygga. Vi önskar också att vårt diakonala arbete ska kunna möta behov hos människor i olika åldrar.


På vårt sommarcafé möts människor med olika bakgrund och i våra lokaler möts många olika grupper året runt.


Vill växa

Vi längtar efter att vara en gemenskap där Guds Ande är närvarande och verksam. En miljö där vi får möta Gud och växa i gemenskap med honom. Vi vill möta varandra och människor i vår närhet med Guds kärlek. I samhället finns stora behov där vi vill vara med och hjälpa. Vi vill också fördjupa oss i Ordet och undervisningen och förstå mer av vem Gud är.


Nu behöver vi förstärka vårt team med en ny medarbetare på cirka 50%. Tjänsten utformas tillsammans med dig och de gåvor som du har. Idag består teamet av församlingspastor David Blondell (100%), och ungdomsledare Arvid Lundqvist (100%).


Vi ser fram emot att du tillsammans med dem deltar i och utvecklar församlingsarbetet. Vi värdesätter utbildning, exempelvis bibel-, teologisk- eller pedagogisk utbildning. Erfarenhet av församlingsarbete är meriterande. Sök gärna tjänsten även om du saknar formell utbildning.


Ta kontakt så lär vi känna varann! 

留言


bottom of page