Bön

Bönesamlingar i Korskyrkan i Jönköping

Vi tror att Gud hör bön. Hör av dig till någon av församlingens anställda så ber vi för dig. Välkommen med i någon  av våra samlingar där vi träffas och ber tillsammans.

Vi vill be för dig!

Kontakta församlingens anställda via e-post, sms eller telefon.

Kontaktuppgifter hittar du här >>

Tisdagar 8:30 och 19:30
Kl 08:30 Bön i samband med tisdagsgruppens möte varannan vecka (jämnt veckonummer)
Kl 19:30 Veckomässa - varannan vecka - ojämnt veckonummer – bibelläsning, bön och nattvard
Nyinsatt: Kl 19 30 Bön varannan vecka (jämnt veckonummer) Första tillfället den 4 oktober

Torsdag 20:30 - Online

LÄNK TILL BÖNESAMLING - LÄGGS UPP HÄR INNAN SAMLINGEN BÖRJAR

Vi börjar samlingen med att säga "hej" och ber sedan för ett antal viktiga böneämnen.  Bönen är under en kortare stund.

Kontaktperson: David Blondell 070-2224088

Söndagar 09:30
Kl 09:30 Bön inför gudstjänsten. Vi ber med fokus på gudstjänsten men ber också för angelägna böneämnen som någon av de som är med delar.

Bön varje terminstart

När vi startar upp efter juluppehåll och efter sommaren eller när något särskilt påkallar, planeras fler tillfällen.