top of page
Blurred Beach
123201822_278348606811978_81130890349704

Vi växlar mellan att vara i Korskyrkan och Allianskyrkan. Så håll koll på Instagram och kalendern här på hemsidan för uppdaterad information om plats!

Kvällen startar alltid igång med en gemensam aktivitet. Därefter har vi en andakt och sedan fortsätter kvällen med fika och häng.

Om du har frågor, kontakta ungdomsledare Josef Gislén

Vi har tonår varje fredag kl. 19.30 är du som går i åk 7 och uppåt välkommen till Korall, Korskyrkans och Allianskyrkans gemensamma ungdomsarbete.

Sommarens läger

Korskyrkans ungdomar kommer att ha flera olika läger som ungdomarna kan åka med på under sommaren. 

Flahult

Klicka här för att komma till anmälan.

Detta läger är ett två veckors läger med Sveriges längsta historia som tonårsbibelskola. Vi håller till på Flahults ungdomsgård som är en mysig lägergård som ligger utanför Hillerstorp i närheten av sjön Flaten. När du gått ditt första år kan du sedan komma tillbaka och gå ditt andra och tredje år. Fokus ligger på att på olika sätt tränas i att följa Jesus idag. Framför allt genom gemenskapen med varandra. På förmiddagarna är det undervisning och på eftermiddagen är det tid för bad, bollsporter, tävlingar eller bara skönt häng. Kvällen fylls med fortsatt gemenskap i lovsång och bön på kvällsmötet och senare kring bordet vid nattmackan.

För vilka?

Flahult är för ungdomar som går i högstadiet. 

När?
Söndag 2 juli 2023.

För mer info kontakta
Josef Gislén eller gå in på hemsidan https://www.tonarsbibelskolan.se/flahult

Gullbrannalägret

UNGTRO 2023, går av stapeln 6-11 augusti på Gullbrannagården utanför Halmstad.

UngTro 2023 kommer att bli en av sommarens stora upplevelser för dig som är tonåring och ledare. Här erbjuds en vecka på den bästa delen av västkusten med kanonförutsättningar för sol och bad. Dessutom får du möjligheter att ta till dig bra undervisning, spännande aktiviteter, oförglömliga nattcaféer, intressanta temasamlingar, konsert, härliga kvällsmöten samt mycket mer. Denna mix gör det hela till en riktig höjdare. Vi blir troligtvis även i år runt 1000 tonåringar och ledare och vi ledare hoppas att du är en av dem som hänger på till Gullbrannagården.

Information om våra samlingar hittar du på vår instagramsida @koralljkpg

Här är de senaste inläggen:

bottom of page