top of page
Blurred Beach
123201822_278348606811978_81130890349704

Vi växlar mellan att vara i Korskyrkan och Allianskyrkan. Så håll koll på Instagram och kalendern här på hemsidan för uppdaterad information om plats!

Kvällen startar alltid igång med en gemensam aktivitet. Därefter har vi en andakt och sedan fortsätter kvällen med fika och häng.

Om du har frågor, kontakta ungdomsledare Arvid Lundqvist

Vi har tonår varje fredag kl. 19.30 är du som går i åk 7 och uppåt välkommen till Korall, Korskyrkans och Allianskyrkans gemensamma ungdomsarbete.

TrysilmedKorall

Klicka här för att komma till anmälan.

Detta läger är ett två veckors läger med Sveriges längsta historia som tonårsbibelskola. Vi håller till på Flahults ungdomsgård som är en mysig lägergård som ligger utanför Hillerstorp i närheten av sjön Flaten. När du gått ditt första år kan du sedan komma tillbaka och gå ditt andra och tredje år. Fokus ligger på att på olika sätt tränas i att följa Jesus idag. Framför allt genom gemenskapen med varandra. På förmiddagarna är det undervisning och på eftermiddagen är det tid för bad, bollsporter, tävlingar eller bara skönt häng. Kvällen fylls med fortsatt gemenskap i lovsång och bön på kvällsmötet och senare kring bordet vid nattmackan.

För vilka?

Flahult är för ungdomar som går i högstadiet. 

När?
Söndag 2 juli 2023.

För mer info kontakta
Arvid Lundqvist eller gå in på hemsidan https://www.tonarsbibelskolan.se/flahult

Gullbrannalägret

Information om våra samlingar hittar du på vår instagramsida @koralljkpg

Här är de senaste inläggen:

bottom of page