bön ljus

samlingar

kors.jpg

Gudstjänst

På söndagar kl. 10.00 träffas vi för veckans höjdpunkt; att fira gudstjänst tillsammans! Vi ber, lovsjunger och lyssnar till vad Gud vill säga till oss genom sitt ord och genom predikan. Efter gudstjänsten fortsätter gemenskapen vid fikaborden.

P1433667.jpg

Cellgrupper

I Korskyrkan finns flera cellgrupper som träffas i hemmen med lite olika frekvens och olika dagar. I cellgruppen får vi möjlighet att dela livet och tron på ett djupare plan och tar tid tillsammans för bön och samtal.

Kontaktperson: David Blondell

coffee-722270_1920.jpg

Tisdagsgruppen

Tisdagsgruppen träffas i Korskyrkan och hjälps åt med olika praktiska sysslor i kyrkan, t ex fixar mindre reparationer, städar. Vi tar också tid till att läsa Bibeln, be, umgås och prata över en kopp kaffe. Välkommen på tisdagar kl. 8.30!

Kontaktperson: Åke Norén, tel 070-385 64 89

P1377215.jpg

Bönesamling

Är du intresserad av att läsa Bibeln och be tillsammans? Då är du välkommen till Korskyrkan på torsdagar kl. 11.

Kontaktpersoner: Nils Svensson och Lennart Löfstrand

ljus.jpg
mission.jpg

Internationellt arbete

I Korskyrkan finns ett hjärta för mission i utlandet. Vi är med och stöttar missionärer över hela världen. I vårt Missionsråd finns det möjlighet att engagera sig för att inspireras och inspirera till att på olika sätt integrera mission i församlingens verksamhet.

IMG_4666_edited.jpg

Café 93

På sommaren förvandlas gården och andra delar av Korskyrkan till ett café. Glass, kaffe och goda bakverk finns till försäljning och vissa kvällar i veckan finns träffar av olika slag. Caféet har öppet från mitten av juni till mitten av augusti. Kolla in caféets egen sida för mer info! Läs mer

Kontaktperson: Inger-Kerstin Eliasson

tea-lights-2223898_1920.jpg

Måndagsträffen

Måndagsträffen för seniorer är en träff för tro, kultur och gemenskap. Vi träffas ungefär en gång varannan månad. Vi hälsar alla intresserade välkomna till gemenskap, fika och ett intressant program. Håll utkik i kalendern för info om kommande träffar!

P1377200.jpg

Engagera dig

För dig som vill engagera dig finns det alltid möjlighet. Bli ledare i någon av våra grupper, var med och hjälp till med ljud och teknik, var med i ett lovsångsteam. Eller kom med ett eget förslag! Kontakta någon av våra anställda för mer information och fortsatt samtal.

Kontaktperson: David Blondell