top of page

Utställningar 2023

Program 2023-8.jpg

Patricia Sörinder, måleri

19 juni - 9 juli

Kreativt skapande har blivit mer än en hobby för mig - det är ett behov. Tecknat har jag gjort hela livet. Det är viktigt för mig att få krafsa ner mina uppfattningar om världen runt omkring mig (och inte minst drömma mig bort). På senare år har jag även fattat tycke för abstrakt måleri som ett fritt kravlöst uttryckssätt, utan rätt och fel. Välkommen till min lilla värld av kreativitet, jag hoppas du ska trivas.

Avslutande vernisage: Lördag 8:e juli kl 15-18

Fästpunkt 1
Program 2023-9.jpg

Sophia Ivarsson, måleri och dikter

10 - 30 juli

Jag är konstnär och det som utmärker mig är att jag till mitt symbolmåleri (ofta med starka färger) många gånger skriver dikter där människor kan få ta del av det jag tänkte på när jag gjorde tavlan. Jag är kristen och under ett antal år har min konst utgått ifrån en biblisk sanning/ visdom eller något specifikt bibelställe/ord. Jag vill försöka sprida vidare det som talat till mig och hoppas att du som läser detta skall få bli inspirerad av det jag skapat.

Vernisage: Fredag 14:e juli kl 17-19

Program 2023-10.jpg

Karolina Eriksson, måleri och dikter

31 juli - 20 augusti

Jag har alltid kladdat i marginalerna och lekt med ord men inte tagit diktskrivandet på allvar förrän för några år sedan. De har kommit att handla om allt från hjärtekross till Guds verk i mitt liv. Istället för i marginalerna kladdar jag nu gärna också med ett tjockt lager färg. Det jag hoppas på är att något vackert ska få uppstå ur det brustna och att Gud får synas och bli ärad.

Vernisage: Fredag 4:e augusti kl 17-19

bottom of page