DSC00392_edited_edited_edited.jpg

Välkommen på Scoutlägret "Världen 2022"

Var redo för ett spännande scoutläger vecka 26, tisdag 28 juni till söndag 3 juli.

Våra minsta scouter, mini-UV som går i årskurs 1-2 får vara med från fredag 1 juli.

Anmäl dig på sidan www.sau.nu/lager2022 (välj scoutkår ”Korskyrkan, Jönköping”).

Sista anmälningsdag är 24 maj.

Vi kommer hålla till på Bjädesjö Säteri utanför Vetlanda.

Kostnaden är 675 kronor per person för hela lägret. 400 kr för fre-sön. Syskonrabatt finns.

Vad kommer vi göra?

Det blir matlagning, morgonsamling, bad, lägerbål, kvällsmys, sova i tält med patrullen, spårning, marknad och mycket annat.

På söndagen kommer lägret avslutas med en gudstjänst som börjar klockan 11. Föräldrar är välkomna att delta! Medtag eget fika/lätt lunch.

Utrustningslista

• Liggunderlag, sovsäck, filt, kudde.

• Underställ eller pyjamas att sova i.

• Underkläder, strumpor.

• Både varma och svalare kläder, regnkläder.

• Sköna skor, stövlar/kängor, sandaler eller liknande.

• Badkläder, stor handduk, liten handduk

• Kniv

• Hygien artiklar, mediciner till eventuella allergier/sjukdomar.

• Bibel och penna

• Scoutskjorta/scarf

Vi kommer ha insamling under veckan och en marknad på lördagen och därför är det bra om man har med kontanter.

Hur tar vi oss dit?

Avfärd från Korskyrkan tisdag 28 juni klockan 09.30. Avfärd för deltagare fredag-söndag meddelas senare. Vi kommer behöva hjälp med skjuts till lägret.

Välkomna med på en kul vecka!