Barn med kepsar

GULDGRUVAN

Söndagsskolan i Korskyrkan heter Guldgruvan. Samlingarna är för barn från 4-10 år. För barn mellan 11-13 år finns gruppen Platina som har egna samlingar.

ÄNTLIGEN får vi träffas igen! Vi avslutar terminen med tre träffar utomhus vid kyrkan i våra växthusgrupper.

Vi träffas söndagarna den 16, 23 och 30 maj kl. 10.00-11.00. Observera att Platina endast träffas den 30 maj.

Hela samlingen är med växthusgruppen som består av 8-15 barn och 1-2 ledare. Vi kommer att ha alla samlingar utomhus, så ha klädsel för utomhusaktiviteter. Vi ställer in vid kraftigt regn.

Vi anpassar samlingarna för att så långt det är möjligt minska möjlig smittspridning. Men som i allt annat i samhället är det viktigt att bara delta om man är helt frisk.