top of page
anielle.png

Annielle

Sön 23/6 kl 18

Under kvällen bjuds det på en avskalad akustisk konsert där singer/songwritern Annielle låter publiken ta del av låtskrivarprocessen. Musiken kan beskrivas som pop med influenser av folkmusik.

Denna veckan
kent franklin.png

Kent Franklin Band

Fre 28/6 kl 19

Bandet tar oss med på en musikalisk resa från Jesus-rockens födelse på sent 60-tal till mitten av 70-talet. Det blir nostalgisk och härligt svängig rock’n’roll med låtar av Barry McGuire, Larry Norman, Randy Stonehill, LoveSong, Chuck Girard m fl.

faith.png

Faith Kakemo +
Anna Lennartsson

Sön 30/6 kl 18

Sångerskan Faith och pianisten Anna har sina musikaliska rötter i jazz- och soulmyllan. De bjuder sin publik på en variationsrik repertoar med både pop- och gospelinfluenser.

jazz.png

Joel Hagen med Sara Arvidsson Selan och Henrik Oscarsson

Fre 5/7 kl 19

Jazz blandas med pop och soul. Sara skriver låtarna, Joel spelar olika saxofoner/flöjter och Henrik piano.

Carina.png

Carina Grahn

Sön 7/7 kl 18

Med texter och musik med inslag av pop, visa och jazz vill Carina mana till stillhet, tröst och eftertanke. Här ryms reflektioner i vardagens brus, tonsatta bibelord men även vackra pianostycken.

The Cables.png

The Cables

Fre 12/7 kl 19

Från de djupa småländska skogarna utanför Eksjö kommer det här coverbandet, som består av fem män och en kvinna. Bandet har en bred repertoar som sträcker sig över många genrer, så det finns något för alla att uppskatta.

Carlsson.png

Robert och Lisa Carlsson

Sön 14/7 kl 18

Paret från Habo vill trösta, uppmuntra och beröra med sina sånger, och kanske till och med utmana till förändring. Det blir ett antal solosånger till pianokomp.

jacobson.png

Jacobsons

Fre 19/7 kl 19

Jacobsons började spela tillsammans 2012. Repertoaren är från den kristna musikskatten (Curt & Roland, Samuelsons, Pelle Karlsson m fl), blandat med lite nyare sånger och personliga vittnesbörd.

Program 2023-19.jpg

Jansche Börjesson

Sön 21/7 kl 18

Jansche Börjesson är en musiker från Göteborg som spelar egna och andras låtar till gitarr. Han har spelat in två CD-plattor med eget material. För Janschie är det viktigare än någonsin att sjunga ut budskapet om glädje till alla människor.

Program 2023-17.jpg

Sofia och Axel Dahlin

Fre 26/7 kl 19

Sofia och Axel Dahlin sjunger egna och andras låtar, ofta lågmält och med texter på svenska om livet, Gud och kärleken. Genren är vispop och sångerna ackompanjeras på gitarr eller piano.

holm.png

Pernilla och Ann-Charlotte Holm

Sön 28/7 kl 18

De båda svägerskorna sjunger och spelar blandade låtar med uppmuntrande texter. De bjuder på en mix av olika musikstilar och säkert något som kan passa alla kategorier av lyssnare.

Ylenfors.png

Ylenfors Combo

Fre 2/8 kl 19

Ett gäng högklassiga musiker från Jönköping bjuder på ett varierat och väl avvägt program. Allt från psalmer till egna kompositioner med en doft av sommaren blir tydlig.

Göransson ylenfors.png

Bosse Göransson och
Sören Ylenfors

Sön 4/8 kl 18

Bosses texter rör sig från vardagsfunderingar till tankar kring tro och existens. Det blir vispop med Bosse på gitarr och Sören på piano.

American Hymns.png

American Hymns

Fre 9/8 kl 19

Repertoaren består av läsarsånger, spirituals och gospelhymner. Kvällen blir fartfylld med country, bluegrass, rockabilly och blues

Program 2023-14.jpg

Real Band

Sön 11/8 kl 18

Real Band består av tiotalet musiker som kommer från olika musikaliska sammanhang och med en bakgrund i olika kyrkor i jönköpingstrakten. Tillsammans förenas de i en musikalisk glädje med stor variation i musiken.

Larslisa.jpg

Lars Lisa

Fre 16/8 kl 19

Lars Lisa är musikern med en över fyra decennier lång karriär. Han har spelat med Salt, Edin Ådahl, Carola, Per-Erik Hallin m fl samt medverkat på många inspelningar och tv-produktioner t ex ”Minns du sången?”

bottom of page