top of page

Spring City

Sön 25/6 kl 18

Tjejtrion från Småland som sjöng sig in i folks hjärtan när de vann Sveriges radios musiktävling P4nästa. I år har trion en souligare och popigare känsla och har dessutom välkomnat in ett välkänt namn, Faith Kakembo! Trion bjuder på en varm och glädjefylld konsert.

Program 2023-23.jpg

Dan Rosengren

Fre 30/6 kl 19

Låtskrivaren och musikpedagogen Dan Rosengren roar och berör med sin personliga och tänkvärda musik. Sångerna handlar både om livets stora och vardagsnära saker: hopp, tro, lycka, sorg och förtröstan. Det är pop, jazz & visa för öra, själ & hjärta!

Artboard 1.png

Hedin Band

Sön 2/7 kl 18

Hedin band, består av sångare och musiker från olika platser i landet. På 80- och 90-talen spelade de mycket utomlands, mest i Östeuropa. Idag sjunger de i olika sammanhang, nästan bara i Sverige. Genom sin musik vill de berätta att Jesus är enda vägen till Gud.

Program 2023-22.jpg

Ronja Memselius

Fre 7/7 kl 19

Huskvarnatjejen Ronja Memselius musikstil är blandad, mest blir det läsarsånger och country. Musiken och sångerna talar djupt till hjärtat. Hon är elev på musiklinjen på Per Brahegymnasiet, och i fjol var hon en av de nominerade till Utbultstipendiet.

Program 2023-17.jpg

Sofia och Axel Dahlin

Sön 9/7 kl 18

Sofia och Axel sjunger egna och andras låtar, ofta lågmält och med texter på svenska om livet, Gud och kärleken. Genren är vispop och sångerna ackompanjeras på gitarr eller piano.

Program 2023-18.jpg

Johan och Gunilla Sigvardsson

Fre 14/7 kl 19

Sångarparet Johan och Gunilla Sigvardsson från Vimmerby har en bred repertoar med andliga sånger, psalmer, Elvis Presley, allsånger och country/gospel. De flesta känner igen och kan sjunga med i de välkända sångerna.

Program 2023-21.jpg

Systrami

Sön 16/7 kl 18

Allis Brorsson Stihl och Ingela Olson är två sångerskor med många års erfarenhet som kör åt den svenska artisteliten, bl a åt Håkan Hellström och Allsång på Skansen. Nu har de hittat sitt musikaliska systerskap som resulterat i duon Systrami. Det blir en personlig stund med både egen och andras musik som inspirerat dem längs vägen.

Program 2023-13.jpg

Larslisa Andersson

Fre 21/7 kl 19

Larslisa Andersson är musikern med en över fyra decennier lång karriär. Han har spelat med Salt, Edin Ådahl, Carola, Per-Erik Hallin m. fl. samt medverkat på många inspelningar och tv-produktioner där serien ”Minns du sången?” blev en publikfavorit.

Program 2023-24.jpg

Helene Dungert

Sön 23/7 kl 18

Helene Dungert älskar att sjunga och spela gamla härliga sånger som har fokus på allt det goda vi har i Jesus Kristus. Publiken får gärna sjunga med. Helen berättar om sin tro och vad Jesus betyder för henne.

Program 2023-30.jpg

Evelina och Simon Erlandsson

Fre 28/7 kl 19

När Evelina och Simon Erlandsson sjunger och spelar kommer programmet att innehålla sånger för den sommartid som är och om den blomstertid som kommer. Det blir sånger om livet här och nu och om hoppet vi får sträcka oss emot.

Program 2023-19.jpg

Janschie Börjesson

Sön 30/7 kl 18

Janschie Börjesson är musiker från Göteborg som spelar egna och andras låtar till gitarr. Han har spelat in två CD-plattor med eget material. För Janschie är det viktigare än någonsin att sjunga ut budskapet om glädje till alla människor

Program 2023-15.jpg

Karl Leander

Fre 4/8 kl 19

Karl Leander har med sig sin gitarr och bjuder på en lugn och avskalad kväll, med några gamla psalmer blandade med lite lugna poplåtar.

Program 2023-25.jpg

Mikaela Simonsson

Sön 6/8 kl 18

Mikaela Simonsson är artist, låtskrivare och producent från Ölmstad. Hennes skapande är jordnära och ärligt - det märks inte minst i texternas höga kvalitet. I några få ord finns mycket att ta med sig för den som lyssnar.

Program 2023-20.jpg

Shine

Fre 11/8 kl 19

Shine är en trio från Huskvarna som består av Martina Sundberg, Johanna Köllerfors och Maria Hessel. De har sjungit ihop i över 15 år. De bjuder på psalmer och gospel, med vacker stämsång till pianokomp.

Program 2023-14.jpg

Real Band

Sön 13/8 kl 18

Real Band består av tiotalet musiker som kommer från olika musikaliska sammanhang och med en bakgrund i olika kyrkor i Jönköpingstrakten. Tillsammans förenas de i en musikalisk glädje med stor variation i musiken.

Aktuellt Program
Program 2023-16.jpg

Frida Elmgren

Fre 18/8 kl 19

Frida Elmgren har med sig ett gäng sång- och spelglada vänner från Malmbäck och Huskvarna. Texter om tro och hopp är centrala i programmet, som innehåller en blandning av covers och eget, nytt och gammalt, lugnt och svängigt.

bottom of page