Grafik 1.png
Cafe93 negativ - (Transparent).png
Grafik 1.png

Här överst på denna sida lägger vi upp info om restriktioner mm gör att konserter och programkvällar ändras med kort varsel.  Just nu är det inga ändringar i programmet.

Fre 18/6 kl 19:00

Jönköpingsgruppen PHILIA bjuder på musik med ursprung i jazz, funk och visa. Det mesta är eget material, med texter på svenska, där man reflekterar över relationen till Gud, till andra människor och till sig själv.

Sön 20/6 kl 18:00

LINA VÄRMSJÖ MED VÄNNER kommer från Betelkyrkan i Vaggeryd. Musikstilen är varierad och man blandar både äldre och nyare sånger och texter, som vill beröra på djupet och visa vem Jesus är.

Sön 27/6 kl 18:00

MICHAEL JEFF JOHNSON skrev sin första sång som tioåring. Med åren har det blivit flera hundra. Sångerna är poetiska och känslosamma. Skapandet handlar inte om mig, utan vem Gud är i och genom mig, säger han.

unnamed.png

Fre 2/7 kl 19:00

LARSLISA ANDERSSON är musikern med en över fyra decennier lång karriär. Han har spelat med Salt, Edin/Ådahl, Carola, Per-Erik Hallin m fl samt medverkat på många inspelningar och TV-produktioner där serien ”Minns du sången?” blev en publikfavorit.

Sön 4/7 kl 18:00

AMERICAN HYMNS spelar 1800-talsmusik i fartfylld country’n’bluestappning. Det blir många kristna klassiker som det är svårt att sitta still till. Trummor, ståbas, munspel, gitarr, mandolin, dobro och mycket stämsång utlovas.

Skärmavbild 2021-06-10 kl. 15.28.02.png

Sön 11/7 kl 18:00

SÖREN YLENFORS framför tillsammans med döttrarna IDA och TILDA ett varierat sång- och musikprogram där tankar om livet och tron står i centrum.

Fre 9/7 kl 19:00

Att vara människa är att röra sig mellan glädje, sorg, kärlek, rädsla, hopp, tvivel och tro. I enkelhet bjuder SUSANN SPARR och JANNE LILJEGREN, som annars leder gospelkören On Track, på ett program med detta som utgångspunkt.

Sön 18/7 kl 18:00

FRIDA ELMGREN, LINDA WENNERHOLM och MARIA SÄLL är en tillfälligt hopsatt trio från Huskvarnas höjder. De bjuder, ev tillsammans med någon gästande vän, på en blandad kompott av gamla och lite nyare sånger om tro under vanliga dagar.

Fre 16/7 kl 19:00

Med förkärlek till text och uttryck vill KRISTOFFER DAHL förmedla en variationsrik musikalisk upplevelse. Genom sina roller som sångpedagog på Per Brahegymnasiet, kör-/orkesterledare i Pingstkyrkan samt körsångare i Jönköpings kammarkör påverkar han Jönköpings musikliv på olika sätt.

Fre 30/7 kl 19:00

HENNA LACABANNE och EVELINA JANSSON från Huskvarna spelar pop som inger hopp, tro och mod och handlar om livets olika skiftningar. De är aktuella med nya låtarna ”Vinnare” och ”Ringar på vatten” från 2021.

IMG_1907.PNG

Fre 23/7 kl 19:00

Det kommer att bjudas på en samling finstämda sånger att luta sig mot, om kärlek, tvivel och tro, framförda av AXEL och SOFIA DAHLIN

Fre 6/8 kl 19:00

Folkmusikgruppen JAERV har vid flera tillfällen turnerat i USA med stråkduon THE OK FACTOR. Duon har belönats med ett stort stipendium för att åka till Sverige och fortsätta samarbetet med Jaerv här. Det blir ett levande möte mellan svensk och amerikansk folkmusik.

Sön 8/8 kl 18:00

En konsert med DAN ROSENGREN brukar uppfattas som vacker, svängig och tänkvärd. Den roar och berör både öra, själ och hjärta. Tonspråket och sångtexterna handlar om livets stora och vardagsnära saker såsom hopp, tro, kamp och förtröstan.

Fre 13/8 kl 19:00

MIKAELA SIMONSSON är artist, låtskrivare och producent från Ölmstad. Hennes musik är jordnära och ärlig. Ödmjukt och enkelt funderar hon över livet i sina unika texter. Mikaela förmedlar innerligt sina sånger rakt in i vår vardag.

Sön 15/8 kl 18:00

AMANDA BROMAN är en soul-, pop- och gospelinspirerad tjej som ägnar stora delar av sin fritid åt sång och musik. Så har det varit sedan barnsben med många framträdanden på scener runt omkring Jönköping. Amanda med band kommer att bjuda på både gamla och nya, välkända, svängiga låtar med ett positivt och viktigt budskap.

Sön 1/8 kl 18:00

REAL BAND startades för några år sedan av musiker från Jönköping som vill dela med sig av den glädje musiken ger. Bandet består av åtta musiker och två sångare, med erfarenheter av många olika stilar: blues, jazz, gospel, disco m m. Blåssektionen ger bandet den lilla extra kryddan som lyfter helheten.

49D6F2DB7ED54C87A9AE822A2D825210.jpg

Sön 25/7 kl 18:00

Pianisten NOA EDWARDSSON och hans trio fokuserar på jazz och funk. I början av 2020 släppte han en EP med moderna versioner av gamla välkända psalmer av högsta musikaliska kvalitet.

Fre 20/8 kl 19:00

FAITH KAKEMBO är en soul-, gospel- och jazzinspirerad artist som mest rört sig på scener runt omkring Jönköping, men även på Melodifestivalen 2020. Hon hittar sin inspiration från artister som India Arie, Erykah Badu och Lauren Hill! Hon kompas av ANNA LENNARTSSON på piano.