top of page
Tedious Weeds.jpg

Söndag 26/6 kl 18:00

TEDIOUS WEEDS är en grupp som har rötter i Småland och Västergötland där musiken förde dem samman. Musiken är skriven med influenser från pop, funk, soul och jazz där svänget och samspelet har en viktig roll.

Lasse Siggelin.jpg

Fredag 1/7 kl 19:00

LASSE SIGGELIN, lärare och trubadur från Jönköping har gjort sig känd i stora kretsar inom Sveriges kristenhet som en visdiktare lite utöver det vanliga. Med sina tänkvärda och underfundiga texter tolkar han sin kristna tro och sätter ord på den, ord som ofta når rakt in i hjärtat på lyssnaren.

Peter johansson.jpg

Söndag 3/7 kl 18:00

PETER JOHANSSON från Bankeryd. En konsert i det softare formatet. Tillsammans med Jonas Birgersson på keyboards.

Fredag 8/7 kl 19:00

Ingen planerad programkväll 

anamalin kax.jpg

Söndag 10/7 kl 18:00

ANNAMALIN KAX med band. Ett gäng vänner som gillar att spela musik som berör med både ord och melodier och i olika genrer

MAlvas gata.jpg

Fredag 15/7 kl 19:00

MALVAS GATA är en nystartad jazzsextett som bildats under medlemmarnas tid på folkhögskola. Gruppens sound utmärks av instrumentala blåsarrangemang, improvisation och en repertoar bestående av både originalkompositioner och tolkningar av svenska visor och jazzstandards.

Ylenfors.jpg

Söndag 17/7 kl 18:00

SÖREN YLENFORS framför tillsammans med döttrarna IDA och TILDA ett varierat sång- och musikprogram där tankar om livet och tron står i centrum.

Johansson.jpg

Fredag 22/7 kl 19:00

GÖRAN och CAROLINE JOHANSSON
“Upp mot aftonskyn det hörs...” Far och dotter bjuder på tolkningar av klassiska psalmer, visor och nyskriven musik med allt från Lina Sandell till Pälle Näver.

Dungert.jpg

Söndag 24/7 kl 18:00

HELEN DUNGERT sjunger allt mellan himmel och jord, mestadels gamla godingar men kanske något nytt. Jag läser dikter, bibelord och tänkvärda ord och delar gärna det glada evangeliet om Jesus. Jag har fötterna på jorden men huvudet i himlen. 

Larslisa.jpg

Söndag 31/7 kl 18:00

LARSLISA ANDERSSON är musikern med en över fyra decennier lång karriär. Han har spelat med Salt, Edin Ådahl, Carola, Per-Erik Hallin m. fl. samt medverkat på många inspelningar och tv-produktioner där serien ”Minns du sången?” blev en publikfavorit.

Family 3.jpg

Fredag 29/7 kl 19:00

Gruppen Family 3 består av Kjell och Gunilla Lindstedt samt dottern Beatrice Schoultz. Med sin sångstil som innefattar Southern Gospel, country, ballader mm. vill gruppen sprida glädje och gemenskap.

Simonsson.jpg

Fredag 5/8 kl 19:00

MIKAELA SIMONSSON är artist, låtskrivare och producent från Ölmstad. Hennes musik är jordnära och ärlig. Ödmjukt och enkelt funderar hon över livet i sina texter. Mikaela förmedlar innerligt sina sånger in i vår vardag.

Aktuellt Program
Combo.jpg

Söndag 7/8 kl 18:00

YLENFORS COMBO. Ett rutinerat gäng musiker från Jkpg som spelar allt från psalmer till egna kompositioner, varierat sommarprogram med tydlig andlig ”touch” utlovas

Spring City.jpg

Fredag 12/8 kl 19:00

SPRING CITY består av artisterna Annielle, Noomi och MIAH. Genren är soul/pop, och många av sångerna är skrivna av artisterna själva.

Real.jpg

Söndag 14/8 kl 18:00

REAL BAND startades för några år sedan av musiker från Jönköping som vill dela med sig av den glädje musiken ger. Bandet består av åtta musiker och två sångare, med erfarenheter av många olika stilar: blues, jazz, gospel, disco mm

Sandström.jpg

Fredag 19/8 kl 19:00

Musiken drar åt jazz och visa när LINDA SANDSTRÖM och MARKUS NORDIN framför egna tonsättningar med texter av bl.a. Karin Boye och Atle Burman.

bottom of page