Älskar du Gud, ungdomar, sena kvällar och läger?

Vi söker en ungdomsledare som vill vara en del av vår församling och har ett hjärta för att leda unga till en tro och ett liv med Jesus!

Vi är en EFK-församling med ca 300 medlemmar som rymmer alla åldrar, inte minst barn och unga.

En stor del av tjänsten som ungdomsledare handlar om att planera och leda vårt tonårsarbete KORALL. Det arbetet driver vi tillsammans med Allianskyrkan här i stan, så du kommer att jobba mycket tillsammans med deras ungdomsledare.

Korskyrkan har en stor och bred verksamhet med flera andra grupper där vi gärna ser att du är med och engagerar dig. Beroende på vad du brinner för och drömmer om så finns möjlighet att jobba med Unga vuxna, PreTonår (11-12 år), lovsång, gudstjänstliv eller något annat. Vi ser ungdomsledaren och ungdomsarbetet som en naturlig och integrerad del av vårt församlingsliv.

Med vem?

Du kommer att ingå i ett team bestående av våra pastorer David Blondell och Elisabeth Rambrant (Elisabeth börjar jobba hos oss i augusti). Dessutom jobbar du nära ihop med ungdomsledaren i Allianskyrkan.

Även Allianskyrkan söker ny ungdomsledare, så passa på att tipsa en kompis så kan ni jobba tillsammans. Kolla in deras annons här!

Omfattning?

Ungefär 100%.

Tillträde?

I augusti tänker vi skulle passa bra.

Boende?

Vi har en lägenhet i närheten av Korskyrkan, ett stenkast från centrala Jönköping.

Frågor?

Kontakta Mats Galmén, 0730 - 55 03 15 eller Elisabeth Wiström, 0733 - 14 94 44

Eller slå en pling till Evelina, 0703 - 77 71 67, som har jobbat som ungdomsledare i Korskyrkan i tre år!

Ansökningar hanteras löpande, men vi vill ha din ansökan absolut senast 16 maj.

Ansökan skickas till rekrytering@korskyrkan-jkpg.se. Tveka inte att söka redan idag då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum!